Головна » 2015 » Жовтень » 3 » Виявили контрабандні сигарети на суму майже 700 тисяч гривень на Виноградівщині

Виявили контрабандні сигарети на суму майже 700 тисяч гривень на Виноградівщині

Наразі слідчі дії, спрямовані на встановлення кола осіб, причетних до організації каналу контрабанди тютюнових виробів за кордон, тривають.

Напередодні у ході проведення заходів із протидії незаконному обігу підакцизних товарів працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області спільно з працівниками Управління СБУ у Закарпатській області провели огляди територій та прилеглих до них приміщень на ділянці українського-румунського кордону.

За результатами огляду двох приватних приміщень, що знаходяться у одному з сіл Виноградівського району, виявлено та вилучено тютюнові вироби вітчизняного виробництва без та з акцизними марками, серед яких: «Комплімент слімс 5», «Вінстон», «Л-М», «Джин Лінг», «Честерфілд», «Мальборо» та ряд інших, загальною кількістю 34 144 пачки.

Також, за результатами огляду, в цьому ж таки населеному пункті виявлено діючу АЗС, де проводили реалізацію паливно-мастильних матеріалів без необхідних дозвільних та реєстраційних документів. Вилучено дизельне пальне в кількості 6 тонн. Матеріали направлено для складення адмінпротоколу, інформує Відділ комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

Таким чином, завдяки проведенню вказаних слідчих дій, вилучено підакцизних товарів – тютюнових виробів, підготовлених до контрабандного переміщення через державний кордон України, загальною кількістю 34 144 пачки вартістю близько 690 тис. грн. та ПММ сумнівного походження, які незаконно реалізовувалися, з порушенням вимог законодавства, на суму близько 110 тис. грн.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
03-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1990

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]