Головна » 2023 » Лютий » 21 » Військову підтримку України обговорив Зеленський із конгресменами США. ВІДЕО

Військову підтримку України обговорив Зеленський із конгресменами США. ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський у вівторок прийняв делегацію членів Палати представників США на чолі з головою комітету із закордонних справ Майклом Макколом, яка приїхала до Києва. Про це повідомили в Офісі президента.

Глава держави, як зазначається, подякував конгресменам за підтримку України, зокрема військову та фінансову допомогу для протистояння російській агресії.

Сторони обговорили ситуацію на фронті та прогнози на подальші місяці, воєнні злочини росії, а також першочергові потреби Збройних Сил України в озброєнні та військовій техніці.

"Президент окремо зупинився на важливості визнання росії державою, відповідальною за кампанію терору проти цивільного населення, необхідності створення спеціального трибуналу щодо розгляду злочину агресії росії проти України та спрямування заарештованих російських активів на відбудову нашої країни", – зазначають в ОП.

Республіканець Майкл Маккол є одним із найбільш активних прихильників України в американському Конгресі, який відвідував її кілька разів з початку повномасштабного вторгнення. У січні, нагадаємо, він закликав Білий дім передати Києву хоча б один Abrams для розблокування танкової коаліції, а нині – підтримує надання винищувачів.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-02-2023
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1252

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]