Головна » 2016 » Травень » 16 » Викрили двох поліцейських, які "кришували" масажний салон, в Івано-Франківську

Викрили двох поліцейських, які "кришували" масажний салон, в Івано-Франківську

В Івано-Франківську співробітники СБУ затримали двох працівників поліції на хабарі у 10 тисяч гривень за "безперешкодну" роботу масажного салону. Про це повідомляє прес-служба СБУ в Івано-Франківській області.

"Співробітники СБ України спільно з військовою прокуратурою та внутрішньою безпекою Нацполіції викрили в Івано-Франківську на хабарництві двох працівників поліції. Оперуповноважені кримінальної поліції отримували гроші від власників одного з масажних салонів. Безперешкодну роботу закладу вони оцінили у п’ятнадцять тисяч гривень щомісяця", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що поліцейських затримали у середмісті Івано-Франківська під час отримання частини виплати у сумі 10 тисяч гривень.

Відкрито провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Обох оперуповноважених затримано згідно із ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Найближчим часом затриманим обіцяють оголосити про підозру в скоєнні злочину.

Раніше керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе закликала українців "не мовчати, а повідомляти" про злочини і порушення нової поліції.


За матеріалами: Новини сьогодні
16-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1748

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]