Головна » 2016 » Листопад » 7 » Випала двомісячна норма опадів на Закарпатті

Випала двомісячна норма опадів на Закарпатті

У Закарпатській області протягом минулих півтори доби випала двомісячна норма опадів – 160 міліметрів, пише Радіо Свобода.

Як йдеться в повідомленні прес-служби Закарпатської ОДА, пік паводкової хвилі по річці Уж очікується 7 листопада після обіду, по річках Латориці і Боржаві – 8 листопада.

«У зоні ризику підтоплення залишаються студентський табір відпочинку «Скалка» біля села Кам’яниця Ужгородського району, Перечинський водозабір, мікрорайон Ужгорода «Радванка», – додали в ОДА.

За повідомленням, станом на 11:00 7 листопада Уж місцями вже вийшов із берегів і підтопив сільгоспугіддя. «У селі Сіль Великоберезнянського району через перелив води обмежено автомобільний рух на автодорозі «Ужгород – Львів».

Вантажні автомобілі вільно проїжджають підтоплену ділянку дороги, а легкові здійснюють об’їзд через села Княгиня і Стричава», – повідомили в ОДА.

Також, за повідомленням, підтопленими залишаються близько 30 дворів у селі Зарічево Перечинського району, на місці працюють рятувальні бригади.

В ОДА також повідомили, що в ніч на понеділок поблизу Рахова селевий потік, який виник внаслідок інтенсивних дощів, частково перекрив дорогу місцевого значення, що веде в село Богдан.

У селі Тишів Воловецького району через перезволоження виник зсув ґрунту, за попередніми даними, в зоні небезпеки опинився один житловий будинок.

За даними прес-служби ОДА, на місцях підтоплень працюють рятувальники, в найбільш небезпечні ділянки направлені пересувні насосні станції. Для укріплення берегів і відкачування води рятувальники готують мішки з піском, а також насосні станції, додали в ОДА.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
07-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1985

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]