Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Випав перший сніг в Україні

Випав перший сніг в Україні

На Закарпатті випав перший сніг. В області оголошено штормове попередження: вітер 15-20 м/с. Про це інформує Закарпатський обласний центр з гідрометеорології.

"12 жовтня по Закарпатській області - налипання мокрого снігу. Температура повітря протягом доби 3-8 С тепла, а в горах від 1 С тепла до - 4 С морозу", - йдеться в повідомленні.

Народний прогноз погоди на цей день також передбачає можливий перший снігопад, відзначає Укрінформ.

Майже весь прийдешній тиждень буде холодно, але ближче до вихідних все-таки потеплішає. За даними синоптиків, до четверга в більшості областей України температура вдень очікується від 4 до 8 градусів тепла, а вночі – від 1-3 градусів нижче нуля. У північних областях температура вдень коливатиметься від 7 до 9 тепла, на півдні – від 11 до 17, на сході – від 6 до 14, а на заході – від 4 до 11 тепла.

Ну, а після четверга можливе потепління на цілих п'ять днів, з підвищенням температури на 3-4 градуси: до 12-13 вдень, і до 0-2 вночі. Про це "Сегодня" розповів заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко, уточнивши, що на Заході можливі дощі. "Різкого похолодання до 20 жовтня не буде, але потроху буде збільшуватися число опадів. У західних областях очікуються в ці дні дощі", – сказав Прокопенко.

Нагадаємо, Гідрометеорологічна служба України раніше прогнозувала теплі осінь і зиму.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-10-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1988

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]