Головна » 2023 » Липень » 23 » Випустила пісню і вперше за 23 роки запише новий альбом група Кіану Рівза Dogstar

Випустила пісню і вперше за 23 роки запише новий альбом група Кіану Рівза Dogstar

Гурт Рівза Dogstar збирається в тур по США і Японії. Новий альбом під назвою Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees вийде 6 жовтня.

Гурт Кіану Рівза Dogstar анонсував перший за 23 роки альбом і випустив музичне відео. Крім Рівза, який грає на бас-гітарі, до гурту також входять його друзі Роберт Мейлхаус, Брет Домроуз і Грегг Міллер. Про це пише NME.

Рок-гурт Кіану Рівза Dogstar підтвердив, що випустить свою першу нову музику за 23 роки з новим альбомом і заголовним синглом.

Гурт уже випустив “веселу літню пісню” Everything Turns Around 19 липня, зігравши її наживо в клубі The Roxy в Голлівуді напередодні ввечері.

Новий альбом під назвою Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees вийде 6 жовтня.

Поряд із випуском свого альбому Dogstar оголосили про турне, яке розпочнеться 10 серпня і триватиме до кінця 2023 року. Загалом вони відіграють 25 концертів у США та Японії.

Анонс нового альбому і турне викликав ажіотаж серед шанувальників гурту, тож учасники написали в Instagram: “Спасибі всім за добрі коментарі. Ми дуже раді такому відгуку. Чесно кажучи, ми такого не очікували. Це змушує нас хотіти грати ще більше. Ще раз спасибі за те, що ви такі терплячі з нами. У нас дійсно найкращі, найвідданіші шанувальники!”.

Гурт Кіану Рівза було засновано 1992 року. Вона проіснувала до 2002 року і розпалася. Точніше друзі просто перестали писати пісні і давати концерти. Тож возз’єднання буде тріумфальним.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-07-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1464

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]