Головна » 2019 » Червень » 4 » Влаштували свято для дітей та батьків в Хусті та Іршаві

Влаштували свято для дітей та батьків в Хусті та Іршаві

Свято для дітей та батьків влаштували в Хусті та Іршаві .

Свято солодкої вати, малюнків на асфальті та різноманітних конкурсів. Міста Хуст та Іршава відзначили Міжнародний день захисту дітей. Безкоштовні дитячі розваги, атракціони, солодощі – усе, щоб малеча уповні могла насолодитися святом і відчути любов та турботу дорослих. Свято для дітей у Хусті та Іршаві пройшло за підтримки народного депутата України Валерія Лунченка.

Цього дня не тільки маленькі хустяни, але й їх батьки, які попрощалися з безтурботним дитинством мали змогу повернутися у цей казковий світ. Свято, яке об’єднує і дорослих, і малечу, зібрало у Центральному парку Хуста сотні дітлахів. І діти, і батьки були надзвичайно вражені святковою атмосферою та безліччю конкурсів, розваг та подарунків.

Привітав зі святом маленьких хустян і їх батьків голова міста Володимир Кащук, а також один з організаторів цього заходу – народний депутат України Валерій Лунченко.

Так само весело і різноманітно за підтримки народного депутата України Валерія Лунченка пройшло свято і у місті Іршава. Серед безлічі конкурсів, вікторин і подарунків найбільш популярною розвагою тут виявилася так звана «тарзанка». Бажаючих спробувати свої сили і полоскотати нерви своїх батьків виявилося багато.

Позитивні враження від свята дитинства отримали не тільки діти , але й їх батьки. Вони зізнаються, що бачити сяючі оченята і посмішки своїх крихіток – це вже щастя.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
04-06-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1786

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]