Головна » 2019 » Квітень » 20 » Вперше потрапив УжНУ до престижного світового рейтингу закладів вищої освіти SСIMAGO

Вперше потрапив УжНУ до престижного світового рейтингу закладів вищої освіти SСIMAGO

До престижного світового рейтингу закладів вищої освіти SСIMAGO вперше потрапив УжНУ

До одного з найбільш відомих рейтингів університетів SСIMAGO за підсумками роботи у 2018 році включено 682 (з понад 27 тисяч існуючих) найкращих університетів світу, у тому числі й 15 українських.

Лідером рейтингу є Гарвардський університет (США). Серед українських вишів УжНУ посів у цьому престижному рейтингу 14 позицію і 204 – серед східноєвропейських.

SСIMAGO – це щорічний рейтинг академічних інституцій та установ, шо проводять наукову діяльність, оцінка досягнень проводиться на основі комплексного індикатору, котрий поєднує три складові: рівень наукових досліджень, рівень інновацій та вплив на суспільні процеси. До нього включають інституції, котрі опублікували упродовж останнього року принаймні 100 статей у базі даних SСOPUS, втілюють у практику інновації та розробки.

Коментуючи цю новину ректор УжНУ Володимир Смоланка зауважив:  “приємно, що УжНУ вперше потрапив до цього престижного рейтингу  закладів вищої освіти нашої планети. Сприймаємо цей факт як стимул для подальшої інтенсивної роботи, вдячний колективу за прекрасну роботу”, prozahid.com.


За матеріалами: Новини сьогодні
20-04-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1557

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]