Головна » 2023 » Червень » 12 » Вважає “прийнятним” іноді піднімати руку на своїх партнерок кожен третій молодий німець

Вважає “прийнятним” іноді піднімати руку на своїх партнерок кожен третій молодий німець

У Німеччині 33% опитаних чоловіків у віці від 18 до 35 років толерують насильство у сім’ї. На їхню думку, час від час “підіймати руку” на своїх партнерок під час суперечок є “прийнятним”. Такі результати показало загальнонаціональне дослідження організації Plan International Germany, пише Welt.

Опитування показало, що 34% вже проявляли жорстокість до жінок, щоб виховати у них повагу.

Окрім того, багато опитаних чоловіків заявили, що відчувають високий рівень огиди до демонстрації гомосексуальності на публіці. 48% сказали, що їх це “турбує”.

Дослідження показало, що більш ніж половина респондентів твердо вірить у традиційний розподіл обов’язків у сім’ї. 52% чоловіків дотримуються позиції, до їхня роль полягає у забезпеченні родини грошима, тоді як жіноча – у піклуванні про себе, веденні домашнього господарства та турботі про дітей.

Кожному другому німцю у віці від 18 до 35 років важлива кількість сексуальних партнерів, які у жінки були до нього. Половина опитаних завила, що не буде заводити стосунки з партнеркою, у якої було багато контактів.

Експерти стверджують, що багато чоловіків заявляють, що готові працювати задля більшої гендерної рівності у суспільстві, але не втілюють це в конкретні дії.

Як писали ЗМІ раніше, в Україні всі постраждалі від сексуального насильства під час війни та домашнього насильства зможуть отримати безоплатну правову допомогу від держави.


За матеріалами: Новини сьогодні
12-06-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1482

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]