Головна » 2020 » Березень » 13 » Взяли участь у спецнавчаннях прикордонники мукачівського загону

Взяли участь у спецнавчаннях прикордонники мукачівського загону

 

Прикордонники мукачівського загону взяли участь у спецнавчаннях

Сьогодні прикордонники Мукачівського загону взяли участь у спеціальних навчаннях з практичного відпрацювання заходів у випадку виявлення під час проведення температурного скринінгу на кордоні осіб з ознаками коронавірусної інфекції.

Даний захід був організований Департаментом охорони здоров’я у Закарпатській області. За легендою у мікроавтобусі, який повертався з Румунії з туристичною групою прикордонники виявили чотирьох осіб з підвищеною температурою тіла. Під час опитування люди поскаржилися на погане самопочуття, прикордонники спрямували їх у спеціально виділене приміщення, де вони й перебували до приїзду лікарів.

Мікроавтобус, який перевозив псевдо-туристів вивели із загального потоку також у спеціально виділене для подібних реальних випадків місце. Після цього медичні працівники обласної інфекційної лікарні у спецодязі провели необхідні опитування хворих та дезінфекційні заходи приміщень де ті перебували.

Учасники навчань показали добрий рівень злагодженості в роботі та готовність до спільних дій у разі виникнення загострень обстановки.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-03-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1469

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]