Головна » 2019 » Липень » 19 » Взяли участь у Всеукраїнських змаганнях фахівців діагностики газопроводів закарпатські газовики

Взяли участь у Всеукраїнських змаганнях фахівців діагностики газопроводів закарпатські газовики

Закарпатські газовики взяли участь у Всеукраїнських змаганнях фахівців діагностики газопроводів

Участь у ІІІ півфіналі Всеукраїнських змагань фахівців дільниці діагностики газопроводів взяли представники АТ «Закарпатгаз».

Змагання з професійної майстерності тривали впродовж 2 днів у Чернівцях. За цей час відбулася перевірка теоретичних знань працівників, виконання ними робіт з комплексного приладового обстеження надземних і підземних мереж та технічне обстеження газопроводу в шурфі, перевірка комплектації бригад ДДГ (оснащення автомобілів).

Загалом змагання проходили у кілька етапів. Спочатку, кожна газова компанія провела відбірковий турнір, на якому була визначена краща бригада групи комплексно приладового обстеження Служби контролю за виробництвом підприємства. Далі – змагання представників майже 20 газорозподільних компаній на спеціально облаштованих полігонах у трьох регіонах: Центральному, Західному та Східному.

“Ці змагання максимально наближені до реальних умов. Ми виконували все те, що доводиться робити у випадку необхідності: обстежували надземні та підземні газопроводи, оцінювали їхню герметичність та виявляли витоки газу. Такі змагання — хороша нагода обмінятися досвідом із колегами інших газових компаній та продемонструвати свої професійні навички”, — прокоментував учасник змагань, начальник служби контролю за виробництвом АТ “Закарпатгаз” Анатолій Стадніченко.

У результаті фахівці Закарпатгазу довели свою вправність, вміння та професійні навички і вже повертаються на Закарпаття, аби виконувати свої професійні обов’язки, інформує прес-служба АТ «Закарпатгаз»


За матеріалами: Новини сьогодні
19-07-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1434

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]