Головна » 2015 » Серпень » 25 » «З острахом чекаю, коли на світ Божий вилізуть притрушені нафталіном русини з Мукачева» - Геннадій Москаль

«З острахом чекаю, коли на світ Божий вилізуть притрушені нафталіном русини з Мукачева» - Геннадій Москаль

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль прокоментував білборди "Влада руйнує мир на Закарпатті", які кілька тижнів тому були розклеєні на території всього Закарпаття від імені партії "Єдиний Центр".

— На вихідні проїхався областю і з подивом побачив, що влада вже не руйнує мир на Закарпатті, — відповів Г.Москаль на запитання кореспондента Про Захід сьогодні після апаратної наради в ОДА. — Білборди з цими надписами зникли, і я зітхнув із полегшенням, адже в області, якщо звертати увагу на всякі кишеньково-сімейні партії, нарешті запанував мир.

Тепер з острахом чекаю, коли на світ Божий вилізуть притрушені нафталіном русини з Мукачева й почнуть вимагати для Закарпаття спеціальної самоврядної адміністративної одиниці. Навіть подумовую, чи не змінити прізвище на Русин, Лемак чи Бойко...

Нагадаємо, білборди "Влада руйнує мир на Закарпатті" з'явилися близько місяця тому. Нині вони замінені на інші, також підписані "Єдиним Центром".

Крім того, від імені "Єдиного Центру" мешканці області отримали листівки зі звинуваченнями на адресу влади.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-08-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1958

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]