Головна » 2016 » Грудень » 22 » За роботу нового керівництва Закарпатської митниці Москаль дорікає Насірову

За роботу нового керівництва Закарпатської митниці Москаль дорікає Насірову

Голоава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявив, що чопські митники пропустили контрабанду сигарет вартістю близько 30 тисяч євро. Про це йдеться у заяві на сайті облдержадміністрації.

"Кричущий факт контрабанди великої партії сигарет через українсько-словацький кордон залишається поза увагою керівництва Державної фіскальної служби", - сказано у повідомленні.

Згідно з інформацією, ще минулого тижня словацькі митники виявили в залізничному вагоні, що перевозив сіль із України в Словаччину через залізничний пункт пропуску "Чоп – Чієрна над Тисою", 1020 блоків сигарет Jin Ling.

Контрабанда вартістю близько 30 тисяч євро була закопана під сіллю й безперешкодно пройшла митний контроль з боку України.

"Цілком очевидно, що сигарети пропустили чопські митники. Словацькі колеги контрабанду виявили, однак жодного реагування на цей факт з боку керівництва ДФС і персонально її голови Романа Насірова досі немає", - заявив Москаль.

"При тому, що в жовтні цього року начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова відсторонили з посади за набагато менше порушення. Чекаю такої ж принципової позиції з боку Державної фіскальної служби і в цьому конкретному випадку", - додав він.

Нагадаємо, 24 жовтня Насіров відсторонив начальника Закарпатської митниці ДФС Володимира Колеснікова та начальника митного поста "Ужгород" Євгена Потоцького за неналежне виконання службових обов'язків.

Місцеве видання "Закарпаття онлайн" повідомляло, що Колесніков був призначений на митницю поза оголошеним конкурсом, а "Москаль відстоював Колеснікова своїм демаршем про звільнення перед вищим керівництвом держави".

28 жовтня Насіров своїми наказами призначив виконувачів обов'язків начальника Закарпатської митниці ДФС та його заступника.

Москаль заявив, що здивований такими кадровими перестановками.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-12-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1877

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]