Головна » 2016 » Січень » 20 » За участі представників підприємств району в рамках зустрічі з делегацією із Сату-Маре відбувся круглий стіл

За участі представників підприємств району в рамках зустрічі з делегацією із Сату-Маре відбувся круглий стіл

  20 січня, в рамках візиту делегації із Сату-Маре (Румунія), на чолі із головами Повітової ради Сату-Маре Міхая Адріана Штефа, Виноградівської райдержадміністрації Михайла Русанюка та районної ради Віталія Любки, відбувся круглий стіл за участі представників підприємств району, сільських голів сіл Черна, Хижа, Новоселиця, громадськості та ЗМІ.

Метою проведення круглого столу було налагодження співпраці у сфері залучення інвестицій, освіти, охорони здоров'я, охорони навколишнього природнього середовища та культури.

Голова Виноградівської райдержадміністрації зазначив, що засідання круглого столу, в першу чергу, має на меті показати румунській стороні питання, які Виноградівський район може запропонувати Румунії в якості інвестиційних проектів, котрі можна реалізувати на території району.

В.о. начальника відділу економічного розвитку райдержадміністрації Ганна Колеснік інформувала присутніх про інвестиційну привабливість Виноградівського району та представила дві інвестиційні пропозиції. Інвестиційно привабливими для партнерів можуть бути ВАТ «Виноградівський комбінат хлібопродуктів» і ТДВ «Виноградівський завод пластмасових сантехвиробів». Директори цих підприємств, а також підприємства ТОВ «Дядя Ваня – Закарпатські овочі», мали змогу поспілкуватися із членами делегації, і довести присутнім привабливість інвестиційної співпраці.

Голова Повітової ради Сату-Маре зазначив, що наші краї мають спільну історію, і висловив надію на те, що і майбутнє у них буде спільним.

За наслідками круглого столу було вирішено, що найближчим часом делегація із Виноградівського району відвідає Сату-Маре для зміцнення співпраці.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
20-01-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1890

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]