Головна » 2016 » Серпень » 23 » За вбивство вірменської родини в Гюмрі російський солдат Пермяков отримав довічний термін

За вбивство вірменської родини в Гюмрі російський солдат Пермяков отримав довічний термін

Суд у Вірменії засудив до довічного ув'язнення російського військовослужбовця Валерія Пермякова за звинуваченням у вбивстві семи осіб.

Нагадаємо, 12 серпня суд в Гюмрі засудив Пермякова до 10 років колонії за дезертирство і викрадення зброї.

Зазначимо, Пермяков визнав себе винним у дезертирстві і незаконному носінні зброї і боєприпасів, однак показання на судовому розгляді давати відмовився. Він сказав, що втік з військової частини, щоб через територію Туреччини потрапити в Росію.

На підставі Угоди між Росією і Вірменією його судили окремо за дезертирство і окремо за вбивство.

Нагадаємо, в ніч на 12 січня у вірменському Гюмрі, де перебуває 102-а російська військова база, була розстріляна сім'я з 6 чоловік. П'ять членів родини загинули на місці, шестимісячний хлопчик був доставлений в лікарню з вогнепальним пораненням. Пізніше він також помер.

У той же час командуванням 102-ї російської військової бази було виявлено відсутність в караулі військовослужбовця зі зброєю і боєкомплектом. Правоохоронці затримали звинуваченого у вбивстві російського солдата Валерія Пермякова. Пізніше він був визнаний осудним.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
23-08-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1793

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]