Головна » 2013 » Травень » 3 » Закарпатські студенти у ході екологічної акції прибрали замок кохання

Закарпатські студенти у ході екологічної акції прибрали замок кохання

Активісти УжНУ та ЗакДУ долучилися до спільного проекту Студентської ради Закарпатської області та Закарпатського осередку Ліги студентів із облагородження Чинадіївського замку Сент-Міклош, розташованого в Мукачівському районі Закарпатської області.      

За підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА  студенти здійснювали різноманітні роботи з прибирання самої старовинної споруди та облагородження прилеглих до неї територій.         
  

Наприкінці робочого дня орендар замку Йосип Бартош провів захоплюючу пізнавальну екскурсію всередині історичної будівлі та ознайомив учасників акції з основними подіями, що відбулися у цьому приміщенні.

Одна з учасниць акції Андріана Фозекош зазначила:«Сміття зібрано, мішки переповнені, і ми, відпочиваючи після копіткої праці, обговорювали, наскільки важливою є турбота про природу, невід’ємну частинку нашого життя, та дійшли висновку, що країні потрібні люди, які завжди будуть небайдужими до такої вагомої проблеми».

Отже, такі заходи зближують однодумців та показують приклад того, що студентство повинне підтримувати чистоту «зеленої планети». Найближчим часом під час загальних зборів студентства буде розглядатися питання про участь в облагородженні інших об’єктів нашого краю.



За матеріалами: Новини сьогодні
03-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11345

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]