Головна » 2013 » Червень » 25 » Закарпаттям проїхалась колона ретро-автомобілів-учасників міжнародного ралі

Закарпаттям проїхалась колона ретро-автомобілів-учасників міжнародного ралі

Територією Закарпатської області цьогоріч пройшов шлях ретро-автівок, що беруть участь у міжнародному ралі «Пекін-Париж».

Загалом у раллі беруть участь 96 екіпажів із 26 країн світу. Наприкінці травня автомобілісти виїхали від Великої Китайської стіни. Вони повинні здолати тисячі кілометрів, перетнувши 8 країн світу. Участь у заїзді беруть автівки вік, яких не менше 30-ти років.

Зі Львова 23 червня учасники раллі взяли курс на Закарпаття, щоб перетнути українсько-словацький кордон. Перехід для понад сотні автівок зайняв трохи більше 2-ох годин. На кордоні учасники отримали закарпатські сувеніри та запрошення ще раз відвідати край.

Серед тих, хто зустрічав на території області автомобілістів - начальник управління молоді та спорту обласної адміністрації Віталій Ерфан: «Те, що територією Закарпаття пройшов шлях такого престижного авторалі – великий «плюс» для нашого туристичного краю. Неабияка подія – це і у спортивному житті області. Такі визначні міжнародні події дозволяють популяризувати загалом спорт серед краян. Варто зазначити, що залучення закарпатців до спорту – серед пріоритетів, які ставить перед нами у роботі Президент України Віктор Янукович», - повідомляє прес-центр ОДА



За матеріалами: Новини сьогодні
25-06-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11191

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]