Головна » 2015 » Лютий » 18 » Захопили танковий екіпаж донецьких бойовиків у районі Красного Луча

Захопили танковий екіпаж донецьких бойовиків у районі Красного Луча

Українські військові в районі Красного Луча Луганської області затримали екіпаж танка донецьких терористів Т-72 російського виробництва. Про це сьогодні, 18 лютого, повідомляє прес-служба МВС.

"Командир екіпажу, націлювач і водій-механік мали при собі військові квитки самопроголошеної "ДНР", - йдеться в повідомленні.

"Вчора бойовики були заарештовані Ізюмським судом Харківської області за підозрою в участі в незаконних збройних формуваннях", - уточнили у відомстві.

Наймолодшому танкісту з позивним "Вєлік" - 24 роки, він входив до бандформування з Макіївки, раніше судимий. Остання сфера діяльності - націлювач танка Т-72. Його дані є в інтернет-базі центру "Миротворець".

Командиром танка був 43-річний колишній гірничий майстер однієї з шахт області. 49-річний водій танка проходив службу в танкових військах Збройних сил СРСР. До затримання служив у "ДНР".

Зазначається, що "екіпаж танка" пройшов військову підготовку в батальйоні "Восток", вивчив мінно-підривну справу.

Всім заарештованим оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.5 ст.260 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі терміном від 10 до 15 років.

Раніше Служба безпеки України затримала російського танкіста в Луганській області та опублікувала відео допиту.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-02-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1965

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]