Головна » 2016 » Травень » 22 » Заради перемоги Україні варто відмежуватись від Донбасу парканом

Заради перемоги Україні варто відмежуватись від Донбасу парканом

Україна не проводить перемовини по Донбасу зі справжніми винуватцями військових заворушень, тому рішення ані Плотницького, ані Захарченка не мають жодної ваги. Адже насправді сценарій подальших дій їм диктує Кремль, тому такі переговори можуть тривати вічно.

Таку думку висловив політичний експерт Ігор Жданов, наголосивши, що Україні потрібно діяти рішучіше, використовуючи для цього сценарій Молдавії.

"Ми розмовляємо не з тими людьми, які приймають рішення. Плотницький і Захарченко не приймають остаточних рішень. При цьому Росія дистанціюється від переговорів, говорить, що не є учасником конфлікту. А я б на сьогоднішній день запропонував варіант Молдавії. Там зрозуміли, що Придністров'я не відвоювати. І вони спорудили кордон по Дністру і закрили його повністю. Усе. На сьогоднішній день Молдавія йде своїм економічним шляхом. І тепер вже жителі Придністров'я кусають собі лікті", - повідомив Жданов.

Також Жданов переконаний, що, відмежувавшись від Донбасу, в Україні почне відбуватись швидкий економічний підйом.

"Будуємо тимчасовий кордон, закриваємо, залишаємо прохід для громадян за українськими паспортами, щоб вони могли на нашій території отримати соціальні виплати і повернутися. Мирне населення, як правило, стає головною жертвою війни. При цьому якщо ми вважаємо ці території окупованими, то значить, згідно з Женевською конвенцією, окупант зобов'язаний взяти на себе всі витрати по утриманню даних територій. І все. Тоді Україна політично продовжить рухатися в своєму напрямі. І повірте, ледь тут почнуться реформи, почнеться підйом рівня життя, вони прийдуть до нас самі. Без будь-якої війни", - наголосив експерт під час свого інтерв'ю для видання "Голос столиці".

Нагадаємо, раніше "Знай" повідомляв про те, що Путін не обмежиться Донбасом у війні проти України.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-05-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1867

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]