Головна » 2016 » Листопад » 22 » Затримали чоловіків з великою партією наркотиків патрульні Мукачева. Вони хотіли втекти. ВІДЕО

Затримали чоловіків з великою партією наркотиків патрульні Мукачева. Вони хотіли втекти. ВІДЕО

  Тікаючи, вони викинули пакет з наркотиками, але правоохоронці їх все одно знайшли.

Випадок трапився сьогодні вночі близько 4:30 на перехресті вулиць Недецеї та Горького. Там патрульні помітили двох підозрілих осіб та вирішили провести їх поверхневу перевірку, оскільки саме в цьому місці останнім часом часто виявляли випадки незаконного обігу наркотичних речовин.

Побачивши правоохоронців, чоловіки кинулися навтьоки. Патрульним вдалося зупинити та затримати одного з них. Під час переслідування полісмени помітили, як один з них викинув на узбіччя дороги та за паркан пакети з невідомими речовинами.

— На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Слідчі вилучили велику кількість речовин, схожих на наркотичні, серед яких поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною рослинного походження вагою близько 33 грамів, коробка з-під цигарок з такою ж речовиною близько 20 грамів, шприц із прозорою речовиною світло-коричневого кольору за зовнішніми ознаками схожою на наркотичну речовину, оцетат опійного маку кількістю близько 2 грамів та шприц із голкою з залишками такої ж речовини.
Після вилучення речових доказів патрульні продовжили пошук другого втікача, — повідомляють патрульні.

Правоохоронцям таки вдалося розшукати правопорушника. Близько 7:30 ранку недалеко від місця ранкової події екіпаж помітив підозрюваного. Чоловіка одразу затримали. Справою займаються слідчі.


За матеріалами: Новини сьогодні
22-11-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1909

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]