Головна » 2013 » Липень » 21 » Завершився літній вишкіл "Карпатської Січі"

Завершився літній вишкіл "Карпатської Січі"

Патріотами з організації "Карпатська Січ" було проведено спортивно-патріотичний табір для молоді імені Дмитра Климпуша.

Протягом тижня півсотні юнаків і дівчат, з різних кінців Закарпаття навчалися, тренувалися та відпочивали в мальовничій гірській місцевості біля підніжжя гори Яворник. Завдяки ефективному плануванню та організації, вдалося втілити в життя напружену програму, розраховану на комплексне виховання та навчання молоді.

Були проведені лекції та дискусії на тему історії рідного краю та національних змагань українців в ХХ столітті, мандрівки на вершину гори Яворник, спортивні змагання з футболу, волейболу, регбі, практичні заняття, спаринги, тренування під керівництвом досвідчених інструкторів, вечірні ватри тощо. Це далеко не весь перелік того, чим займалися учасники табору.

Життя в наметах, примхи погоди, спільне переборювання труднощів посприяли спілкуванню між учасниками, здруживши їх. Проживши тиждень без телебачення та інтернету, молоді юнаки і дівчата оволоділи основами виживання в гірських умовах.

На згадку всім залишилися нові знання та навички, багато нових друзів і повні наплічники нових вражень.

Загалом, основне завдання (здружити і вишколити членів «Карпатської Січі») було виконано. Табір дав уявлення, що таке дисципліна та самоорганізація. Після тижня лекцій і практичних занять різного роду вишколів і турнірів, всі готові з новими силами поринути в національну боротьбу за права українського народу, а отже, ми йдемо в правильному напрямку.

Спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» висловлює глибоку вдячність всім, хто не залишився байдужим і зробив свій внесок в організацію та проведення табору.

В подальшому спортивно-патріотичний рух «Карпатська Січ» планує продовжити практику проведення таких таборів для юнацтва.

За матеріалами: Новини сьогодні
21-07-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11154

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]