Головна » 2016 » Червень » 21 » Збірна України завершила своє Євро третім програшем поспіль

Збірна України завершила своє Євро третім програшем поспіль

Третій матч групового раунду Євро-2016, в якому зустрілися команди України та Польщі, завершився перемогою поляків: 0:1.

У вівторок 21 червня в Марселі на стадіоні "Велодром" Блащиковські на 54 хвилині гри забив гол у ворота українців.

Збірна Польщі вийшла в плей-офф чемпіонату Європи, зазначає XSport.

Матч обслуговувала норвежська бригада арбітрів на чолі зі Свеном Одваром Моеном.

У порівнянні з матчем проти збірної Ірландії, Михайло Фоменко зробив 5 змін. Честь збірної сьогодні захищали: П'ятов, Федецький, Хачеріді, Кучер, Бутко, Степаненко, Ротань, Коноплянка, Зінченко (Коваленко, 73), Ярмоленко, Зозуля.

Збірна Польщі грала в такому складі: Фабьянскі, Чонек, Глик, Паздан, Єджейчик, Капустка (Гросицькі, 71), Крихов'як, Йодловец, Зелінські (Блащиковські, 46), Мілік (Старжинський, 90+2), Левандовскі.

На матчі був присутній президент Петро Порошенко. Під час виконання гімну України підняв над головою шалик із написом "Україна", передає "Главком".

Нинішній матч із Польщею став останнім для Фоменка на посаді головного тренера збірної України. "Який сенс продовжувати роботу, якщо не виконується завдання, яке ставиться перед тренером", - сказав він під час прес-конференції перед матчем і від імені команди попросив вибачення перед українськими уболівальниками за невдалий виступ на Євро-2016.

Так, збірна України програла в двох матчах групового етапу Євро-2016, поступившись Німеччині (0:2) та Північній Ірландії (0:2). Синьо-жовті стали першими з усіх збірних, хто вилетів з чемпіонату Європи. Сьогоднішній заключний матч групи проти збірної Польщі не мав для української команди жодного турнірного значення.

Додамо також, що, за інформацією ЗМІ, найбільш вірогідним кандидатом на посаду головного тренера є колишній капітан збірної України, а нині помічник Фоменко Андрій Шевченко.

Зазначимо, що напередодні цього матчу кілька польських уболівальників напали на "опонентів" з України. Поліція затримала одного з бешкетників. Бійка сталася в Старому порту: зіткнулися близько 10 польських футбольних хуліганів і кілька українців. Сутичка тривала кілька секунд, після чого в ситуацію втрутилася поліція. Правоохоронці розпилили сльозогінний газ, затримавши одного з поляків.

Як повідомлялося, 18 червня Португалія зіграла внічию з Австрією, збірні Ісландії та Угорщини теж зіграли внічию - 1:1, а Бельгія розгромила збірну Ірландії в матчі Євро-2016 з рахунком 3:0.

17 червня матч групового етапу Євро-2016 Чехія-Хорватія закінчився бойовою нічиєю: 2:2.

Крім того, 17 червня у матчі другого туру групового етапу Італія на Муніципальному стадіоні Тулузи перемогла Швецію з рахунком 1:0.

16 червня у Лансі у другому матчі другого туру групи В чемпіонату Європи з футболу англійці перемогли збірну Уельсу 2:1. Матч між збірними України та Північної Ірландії в Ліоні на арені "Стад-де-Ліон" завершився перемогою ірландців з рахунком 0:2. Збірні Німеччини та Польщі зіграли внічию 0:0 у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу у Франції. Результат зустрічі на "Стад де Франс" у Сен-Дені позбавив збірну України шансів пробитися до плей-оф Євро-2016.

15 червня на чемпіонаті Євро-2016 збірна Словаччини здолала збірну Росії (група В) з рахунком 2:1. Також збірні Швейцарії та Румунії завершили внічию матч 2-го туру групи А на Євро-2016, гра закінчилася з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Франції ввечері 15 червня обіграла Албанію в матчі 2-го туру групи А на Євро-2016: матч завершився з рахунком 2:0, а обидва голи були забиті в кінцівці матчу.

14 червня збірна Угорщини обіграла збірну Австрії у матчі групового етапу чемпіонату Європи з футболу-2016, гра закінчилася із рахунком 2:0. Також того дня у Сент-Етьєні відбувся останній матч 1-го туру групового етапу Євро-2016, в якому збірна Ісландії сенсаційно не дозволила виграти команді Португалії, звівши матч внічию – 1:1.

13 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Іспанія виграла у Чехії (група D) з рахунком 1:0, а Ірландія і Швеція (група Е) зіграли внічию з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Італії обіграла Бельгію у матчі першого туру групи Е на Євро-2016, гра завершилася з рахунком 2:0.

12 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Хорватія обіграла збірну Туреччини (група D). Гра закінчилася з рахунком 0:1. У матчі Польща-Північна Ірландія перемогу з рахунком 1:0 здобули поляки (група С), а Німеччина обіграла Україну (група С) з рахунком 2:0.

11 червня в матчі з Албанією перемогу здобула Швейцарія (група А). Перший матч в групі В закінчився перемогою Уельсу в матчі зі Словаччиною, а Англія і Росія зіграли внічию 1:1. На матчі-відкритті між Румунією і Францією (група А) перемогли французи.


За матеріалами: Новини сьогодні
21-06-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1914

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]