Головна » 2017 » Квітень » 6 » Збудовану минулого року лісову дорогу між Колочавою та Німецькою Мокрою Москаль проінспектував

Збудовану минулого року лісову дорогу між Колочавою та Німецькою Мокрою Москаль проінспектував

Ґрунтова дорога, що з’єднує два колись тупикові села Міжгірщини й Тячівщини, витримала люту зиму й знову відкрита для легкового транспорту.

У ході робочої поїздки по області Геннадій Москаль проінспектував лісову дорогу між Колочавою (Міжгірський район) та Німецькою Мокрою (Тячівський район). Ґрунтова дорога протяжністю 10 кілометрів була збудована управлінням лісового господарства з ініціативи голови ОДА минулого року й з’єднала тупикові села двох районів, між якими раніше взагалі не було автомобільного сполучення.

– Дорога витримала зиму й знову відкрита для транспорту, – зазначає Г.Москаль, котрий особисто проїхався від Колочави до Німецької Мокрої на мікроавтобусі.

– В деяких місцях треба підсипати гравій, і цим уже зайнялися сільські ради. Взимку проїзд по ґрунтовій дорозі був обмежений і здійснювався в односторонньому режимі, а зараз звичайні легкові автомобілі можуть спокійно рухатися в обох напрямках.

Як уже зазначалося, у Колочаві та Німецькій Мокрій мешкає чимало родичів, котрі раніше змушені були робити величезний гак у 160 кілометрів, щоб потрапити один до одного в гості. А зараз поїздка займає до 20 хвилин. Урочисте відкриття новозбудованої дороги відбулося у вересні минулого року під час першого обласного етно-фестивалю «Закарпатська свальба».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
06-04-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1817

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]