Головна » 2016 » Квітень » 20 » Здійснила перший візит у школи робоча група районної ради з контролю за якістю харчування учнів

Здійснила перший візит у школи робоча група районної ради з контролю за якістю харчування учнів

Робоча група для здійснення контролю за раціональним та якісним харчуванням учнів у загальноосвітніх закладах, створена розпорядженням голови райради, здійснила цього тижня свій перший виїзд та перевірила Оноцьку та Виноградівську ЗОШ № 2.

Робоча група районної ради з контролю за якістю харчування учнів здійснила перший візит у школиРайонні депутати, працівники районної ради, ДСЕС, управління освіти, які увійшли до складу цієї групи, звертали увагу на роботу харчоблоку, дотримання санітарно-гігієнічних норм, документацію з організації харчування тощо.

Підсумували свою роботу члени групи на нараді при голові районної ради Віталію Любці. Так, заступник Адальберт Сверенко, який також побував на виїзді, зазначив, що з батьками не проводиться належна інформаційна робота щодо співфінансування за харчування. Окрім цього, є можливість скласти списки дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах та не перебувають на обліку, і вони можуть харчуватися повністю за кошти районного бюджету.

Це передбачає Програма організації харчування дітей загальноосвітніх навчальних закладів, яку погодили районні депутати. Втім, у цьому напрямку робота зовсім не проведена, зауважив Адальберт Сверенко. Стосовно цього вже відбулося засідання з працівниками Служби у справах дітей та управління освіти та були дані відповідні доручення.

Робота групи триватиме до кінця навчального року, а виїзди у школи будуть здійснюватися щоденно. Після чого будуть надані результати перевірок.

 


За матеріалами: Новини сьогодні
20-04-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1869

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]