Головна » 2021 » Червень » 14 » Зграї павичів "окупували" Каліфорнію. ФОТО

Зграї павичів "окупували" Каліфорнію. ФОТО

каліфорнія павич

У Південній Каліфорнії небачена навала павичів. Річ в тому, що під час пандемії ними ніхто не опікувався, тож птахи сотнями гуляють містечками неподалік Лос-Анджелеса. Про це повідомляє The Washington Post.

Захисники тварин кажуть, мовляв, павичі прикрашають своїм яскравим виглядом вулиці американських містечок. Втім таку думку поділяють лише 30% місцевих, каже експерт з дикої природи Майк Максі.

каліфорнія павич

Він керує компанією з вилову та перевезення птахів з житлових районів в природні заповідники. Максі зазначає, що понад 70% мешканців хочуть позбутися цих нав’язливих сусідів. Вся справа в тому, що мешканці Каліфорнії скаржаться на несамовиті крики павичів: птахи будять людей ще до сходу сонця. Окрім того, павичі з’їдають сади та навіть виколупують черепицю з дахів. А ще можуть дзьобати машини, коли помічають в них своє відображення і сприймають його за суперника.

каліфорнія павич

Місцева влада планує ввести заборону на годування птахів. Порушникам загрожуватиме штраф у розмірі 1000 доларів або альтернативне покарання – шість місяців ув’язнення.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-06-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1597

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]