Головна » 2017 » Червень » 8 » Жебрівський - біля Мар'їнки тривають бої, насосна станція не працює

Жебрівський - біля Мар'їнки тривають бої, насосна станція не працює

За його словами, "Вода Донбасу" припинила подачу води з каналу Сіверський Донець-Донбас на п'ять фільтрувальних станцій.

Глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про погіршення ситуації біля Мар'їнки, зокрема, веденні бойових дій і неможливість в даний час евакуювати людей.

"Станом на 10 годину за оперативною інформацією, маємо таку картину: на лінії Камянка-Крута Балка- загострення. Поруч із насосною станцією №1 (це район Мар'їнки, поблизу Василівки) пролунало близько 40 вибухів. За оперативною інформацією, бойові дії продовжуються, обладнання станції не працює, можливості евакуювати людей поки що немає", - написав він.

За його словами, "Вода Донбасу" припинила подачу води з каналу Сіверський Донець-Донбас на п'ять фільтрувальних станцій – Красноармійську, Великонанадольську, дві Маріупольські та Донецьку.

"І якщо на маріупольські фільтрувальні станції вода подаватиметься зі Старокримського водосховища й відповідно Маріуполь без води не залишиться, то на Красноармійську та Великоанадольську фильтрувальні станції повністю припинена подача води, оскільки вони не мають резервного джерела водопостачання", - зазначив Жебрівський.

Як повідомлялося, 8 червня в Авдіївці (Донецька область), а також прилеглих населених пунктах повністю відновили водопостачання, яке припинялося через обстріли. Проте у прилеглих селищах та частково в Авдіївці відключили газ через пошкодження магістрального газогону «Макіївка-Авдіївка».

Крім того, робота Південно-Донбаського водоводу зупинилася 8 червня через обстріли з боку незаконних збройних формувань, під загрозою опинилося водопостачання Маріуполя і трьох районів Донецької області.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-06-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1729

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]