Головна » 2023 » Червень » 3 » Жителям Бєлгородщини РДК та "Свобода Росії" пропонують евакуюватися в Україну: відкрито гуманітарний коридор

Жителям Бєлгородщини РДК та "Свобода Росії" пропонують евакуюватися в Україну: відкрито гуманітарний коридор

Російські добровольці, які діють на території Бєлгородської області, пропонують мирним мешканцям Бєлгородщини евакуюватися на територію України, щоб не стати жертвами обстрілу з боку путінської армії.

Відповідне звернення опубліковане в телеграм-каналі легіону "Свобода России".

В легіоні наголосили, що армія рф веде хаотичний обстріл Бєлгородщини, "заливаючи вогнем" населені пункти. За його даними, лише сьогодні путінські вояки вдарили артилерією по населених пунктах Шебекіно, Нова Таволжанка, Муром та іншим.

Вони також опублікували відео обстрілів.

"З огляду на загрозу для цивільного населення ми погодили з українським командуванням відкрити гуманітарні коридори для бєлгородців, які страждають від обстрілів армії режиму. Тому всі, кому потрібна допомога, за добровільною згодою можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб", - йдеться у повідомленні.

Щоб евакуюватися на територію України, потрібно підійти до представників легіону "Свобода России" або Російського добровольчого корпусу і попросити про притулок.

Також у легіоні повідомили, що на територію Бєлгородщини перекинуто підрозділ "ахмат".

"Це спеціальні сили, які використовують путінські генерали виключно для створення постановочних відео. Маскуючись під воїнів Ічкерії, ці актори майстерно вміють імітувати ведення бойових дій і захоплення населених пунктів, залишаючись при цьому глибоко в тилу. Тому ми очікуємо вже найближчим часом на постановочні відео в цьому стилі від військ режиму", - наголосили в легіоні.


За матеріалами: Новини сьогодні
03-06-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1437

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]