Головна » 2015 » Грудень » 27 » Змагання за Новорічний Кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби відбулися у Тячеві

Змагання за Новорічний Кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби відбулися у Тячеві

26 грудня у Тячеві, уже восьмий рік поспіль, за сприяння народного депутата України Василя Петьовки відбулися змагання за Новорічний Кубок Тячівської районної федерації греко-римської боротьби.

Як розповів директор Тячівської ДЮСШ Василь Варга, традиційний турнір зібрав 150 юних борців з Тячева, багатьох сіл Тячівського та смт Великий Бичків Рахівського району. Учасники змагались у чотирьох вікових категоріях: 2006-2008 р.н, 2004-2005 р.н., 2002-2003 р.н., 1999-2001 р.н.

Новорічний Кубок – це підсумкові змагання, які дають можливість досвідченим юним борцям помірятися силами з суперниками, а новачкам вперше продемонструвати свої вміння на килимі. Тому поєдинки видались видовищними і запеклими, а батьки і вболівальники не скупились на емоції.

Головним суддею змагань був старший тренер відділення греко-римської боротьби Тячівської ДЮСШ та збірної області Йосип Болдижар. Після завершення фінальної частини він подякував організаторам турніру за спортивне свято, а батькам – за те, що вболівають про здоров’я і розвиток дітей.

У загальному заліку  перше місце та Новорічний Кубок здобула команда Тячева, на другому – борці з Ганичів і на третьому – борці з Грушова.

Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та грамотами. Цікаво, що на рівні з хлопцями боролася єдина дівчинка – Оленка Маханець із Тересви, яка здобула почесну бронзову медаль. Також кращі юні борці відзначені символічними статуетками від народного депутата Василя Петьовки. Нагородження проводили помічники нардепа Степан Хома, Михайло Штефко, Степан Тулайдан та майстер спорту, член збірної України,  тренер Богдан Ковернюк.

На завершення всім учасникам змагань вручили солодкі подарунки до новорічних свят.


За матеріалами: Новини сьогодні
27-12-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11176

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]