Головна » 2015 » Червень » 22 » Змагатися будуть 18 ужгородських спортсменів за першість у Нідерландах

Змагатися будуть 18 ужгородських спортсменів за першість у Нідерландах

18 юних спортсменів з обласного центру представлять Ужгород на міжнародних дитячих іграх-2015, які пройдуть в голландському місті Алкмаарі.

Дитячі міжнародні ігри-2015 відбудуться в голландському Алкмаарі з 24 по 29 червня. Уже завтра, 23 червня, делегація ужгородських спортсменів та тренерів відправляється до Нідерландів. Ужгород буде представлений атлетами в чотирьох видах спорту – дзюдо (4 чол.), теніс (4), плавання (4) та легка атлетика (6), передає Карпатський Об’єктив.

До складу дитячої збірної команди м. Ужгорода (вік учасників змагань до 14 років) потрапили найсильніші спортсмени нашого міста. Адже до цього вони пройшли жорсткий відбір, взявши участь у внутрішніх змаганнях.

У переддень від’їзду представники Федерації тенісу Закарпаття урочисто провели наших юних шанувальників великої ракетки на ці престижні змагання. Честь міста над Ужем у цьому виді будуть захищати Тетяна Дичка, Марія Олійник, Дем’ян Гулянич та Олександр Дупин. Загалом наші тенісисти демонструватимуть свою майстерність у поєдинках з представниками 11 країн світу. На команду тенісистів покладають великі надії. За словами виконавчого директора Федерації тенісу Закарпаття Іллі Гулянича:

    «У нас є вже традиції успішних виступів, зокрема золоті медалі на цих Іграх здобували Руслана Дичка, Андрій Фріган, срібним призерам змагань ставав Василь Єгоров. Тож сподіваємося, що й нинішнє молоде покоління приїде додому з призами».


За матеріалами: Новини сьогодні
22-06-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1960

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]