Головна » 2016 » Жовтень » 18 » ЗМІ з'ясували, скільки встиг вкрасти під час війни Моторола. ВІДЕО

ЗМІ з'ясували, скільки встиг вкрасти під час війни Моторола. ВІДЕО

Сумнозвісний бойовик Моторола нещодавно був знищений у Донецьку. Його смерть викликала багато запитань і відкрила безліч таємниць. "Гроші" провели розслідування і дізнались, чим займався "Моторола" в Донецьку у перервах між вбивством українців та інтерв`ю російським пропагандистам, пише УНІАН.

Зарплата у 350 тисяч російських рублів (150 тисяч гривень) на місяць не могла задовольнити бойовика. Тому він грабував донецькі автосалони. Під його особистим керівництвом десятки іномарок вивели із салонів і за копійки переправили до Ростова. Але іномарки швидко скінчились. Свою першу сотню тисяч доларів він заробив шляхом простого грабунку. Грабували "своїх" - донецьких бізнесменів, які активно підтримували "російську весну".

Народний депутат Антон Геращенко в ефірі каналу "Росія 1" заявив, що бойовика Моторолу вбили його ж спільники. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

"Убивство Мотороли скоєно його ж подільниками, з якими він не поділив якісь потоки на Донбасі", - заявив Геращенко.

Нардеп нагадав, що перед цим було ліквідовано низку відомих терористів на Донбасі, тому "це просто бандитські розборки, які будуть на тій території, яка просто стала чорною зоною, чорною дірою".

"Убивство Мотороли - це результат тієї бандитської системи, яка створена на тимчасово окупованій частині території України за підтримки Російської Федерації. Колись там буде наведено порядок і правда буде відома вся, - наголосив Геращенко.

Нагадаємо, в неділю ввечері, 16 жовтня, в ліфті будинку, де проживав Моторола, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Сам бойовик попередньо перебував у цей момент в епіцентрі вибуху й зазнав травм, несумісних із життям.


За матеріалами: Новини сьогодні
18-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1916

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]