Головна » 2017 » Грудень » 19 » Змінює долю Молитва Миколі Чудотворцю

Змінює долю Молитва Миколі Чудотворцю

У кожного з нас своя доля: хтось народжений багатим і щасливим, хтось бідним і нещасним, кому-то все життя купатися в славі, а кому-то коротати вік на самоті. А у кого-то життя нагадує гойдалки – то злети, то падіння. Однак є молитва Миколі Чудотворцю, яка змінює долю, вона дуже сильна і дієва, пише ukr.media.

Завдяки цій молитві багато змогли вилікуватися від важких хвороб, інші ж знайшли любов, яка постійно проходила повз.

Багато віруючі люди, просячи у Миколи допомоги, змогли зберегти робоче місце під час масових скорочень, вибратися з важкої ситуації і відчути сили, щоб впоратися з усіма неприємностями.

Звернутися до Миколи Чудотворця можна різними способами: ходити до церкви, ставити свічки у його лику, молитися вдома або ж безпосередньо перед важким завданням.

Тому приклад одного недбайливого студента, ця легенда передається з уст в уста. Хлопець, взявши квиток, зрозумів, що знає тільки одне питання із запропонованих трьох. Безумовно, він провалив іспит. Вийшов юнак з кабінету в розпачі, картаючи себе за неробство і небажання вчитися. Йому було страшенно соромно, в голові крутилася тільки одна думка, як все виправити. І він звернувся з молитвою до Миколи Чудотворця, щоб той допоміг йому.

Як тільки іспит закінчився, з кабінету вийшов викладач і сказав студентові, що поставив йому помилково високий бал у відомість, тільки йому доведеться все одно прийти і перездати іспит, вивчивши свій квиток. Студент був щасливий і подумки дякував святого Миколая. Іспит він потім перездав, а потім сходив у церкву і поставив свічку біля ікони святителя.

Для цього святого людини немає нічого неможливого – він допоможе всім тим, хто вірить в його силу, і дасть надію, що все можна виправити, навіть на перший погляд непоправне, – вилікуватися від важкої хвороби, вийти заміж, народити довгоочікуваної дитини і просто змінити свою долю на краще, головне чинити молитви Миколі Чудотворцю 40 днів поспіль.

Молитва Миколі Чудотворцю, змінює долю

Возбранний Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи многоценное милості миро й невичерпне море чудес, фортеці духовні уставляеши, і я славлю тебе любовцю, преблаженне Святителю Микола: ти ж бо маючи відвагу до Господа, от всяких малих свободи, та покликом ти: Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Ангела чином, земнаго суща єством яви всієї тварі Творця; благоплодную бо доброту душі твоєї провидів, преблаженне Миколу, навчи всіх вопити тобі сице:

Радуйся, у шатах ангельських народжений, якоже у плоті чистий; радуйся, і водою і вогнем хрещений, яко ж у плоті свят. Радуйся, народженням своїм батьків удививий; радуйся, силу душевну абие по різдві явивий. Радуйся, саде землі обіцяної; радуйся, кольорі Божественнаго сажденія. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, дерево чудоточное раю Ісусового. Радуйся, крине райського прозабвения; радуйся, миро Христового пахощів. Радуйся, бо тобою отгонится ридання; радуйся, бо тобою приноситься радование. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святе чистилище звичаїв. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, светильнице всесвітлий і вселюбимий; радуйся, світлі златозарний і непорочний! Радуйся, достойний Ангелів собеседниче; радуйся, добрий людей наставниче! Радуйся, правило віри благочестивия; радуйся, образ лагідності духовния! Радуйся, бо тобою від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо тобою сладостей духовних сповнюємося! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Радуйся, позбавлення від смутку; радуйся, милостиню благодаті. Радуйся, нечаемих зол прогонителю; радуйся, бажаних благих насадителю. Радуйся, скорий утішителю в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обидящих. Радуйся, чудес безодня, Богом излиянная; радуйся, закону Христового скрижаль Богом писанная. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо тобою всяка лестощі оголюється; радуйся, бо тобою всяка істина збувається. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!
Радуйся, всяких зцілень источниче; радуйся, лютее стражденних помощниче!

Радуйся, світанку, сяюча уночі гріховної блукаючим; радуйся, росо неботочная в знои праць сущим! Радуйся, подова вимагає благостроение; радуйся, уготовляяй просить достаток! Радуйся, багато разів прохання предваряй; радуйся, старим сивині силу оновлюй! Радуйся, багатьох помилок від шляху истиннаго обличителю; радуйся, таїн Божих вірний служителю. Радуйся, бо тобою заздрощі плюндруємо; радуйся, бо тобою благонравное житіє виправляємо. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Радуйся, від убожества вічного вилучали; радуйся, багатство нетлінне подаваяй! Радуйся, брашно негиблющее голодним правди; радуйся, пиття невичерпне жадаючим життя! Радуйся, від заколоту і лайки соблюдаяй; радуйся, від кайданів і полону освобождаяй! Радуйся, преславней в бідах заступниче; радуйся, превеликий в напасті защитниче! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Радуйся, осяяння Трисолнечнаго світла; радуйся, деннице незаходимого сонця! Радуйся, свічко, Божественним полум’ям возженная; радуйся, яко вгасив єси бесівський полум’я нечестя! Радуйся, громо, єресі пожигающая; радуйся, грім, страхітливий спокушають! Радуйся, истиннаго научителю розуму; радуйся, таинственнаго изъявителю розуму! Радуйся, бо тобою потоптано поклоніння тварі; радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Трійці! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот зерцало; радуйся, всіх притекающих до тебе міцне забороло! Радуйся, по Бозі і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілес наших здоров’я і спасіння душ! Радуйся, бо тобою від вечния смерті звільняємося; радуйся, бо тобою бесконечния життя сподобляемся! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!


За матеріалами: Новини сьогодні
19-12-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1661

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]