Головна » 2016 » Січень » 23 » 6 наймодніших і ефективних салонних процедур для волосся

6 наймодніших і ефективних салонних процедур для волосся

6 наймодніших і ефективних салонних процедур для волосся

 Про красиве і слухняне волосся мріють усі. Блискучі, красиво укладені пасма – казка! Але як можна досягти такого результату? У сучасних салонах надають широкий спектр послуг для поліпшення його стану.

До Вашої уваги — найбільш ефективні салонні процедури.

Кератинування волосся

 Кератинування полягає в обробці волосся спеціальним складом. Який, у свою чергу, збагачений кератином, що має білкове походження. Кератин є справжнім будматеріалом для вашої шевелюри, тому ви отримуєте після процедури не тільки рівні пасма, але і захисний шар, який захищає їх від впливу зовнішніх факторів. Ця процедура підійде всім власницям довгого волосся, яким набридло боротися з посіченими кінчиками та непослухом волосин. Після кератинування вони стають слухняними, м'якими, гладкими і блискучими.

Ефект від такої процедури тримається більше трьох місяців, проте ціна трохи кусається і залежить від довжини. Докладніше про кератинування волосся тут.

Біоламінування

Ця процедура користується небувалою популярністю тільки тому, що вона досить проста, а результат перевершує всі очікування. Волосся, яке кілька годин тому було тьмяним, позбавленим життя і дуже тонким, як за помахом чарівної палички стає пружним, блискучим і надзвичайно гладким.

Суть процедури ламінування волосся – наноситься спеціальний повітрьо - та вологонепроникний засіб на целюлозній основі. Найчастіше цей засіб роблять на основі соку кульбаби. Фахівці кажуть, що цей склад захищає від всіляких пошкоджень.

Ефект від біоламінування зберігається довше місяця.

Екранування волосся

Ця процедура являє собою комплексне лікування, спрямоване на зволоження, живлення і надання блиску. Після екранування на кожній волосині утворюється блискуча тонка плівочка, яка їх захищає.

У складі засобів для екранування присутня велика кількість поживних речовин для догляду за волоссям. В результаті дівчата з тьмяними, неслухняними і заплутаними пасмами перетворюють їх на сильні, пружні і блискучі.

Ефект тримається приблизно місяць.

Елюмінування волосся

Під такою красивою назвою ховається процедура, зміст якої полягає в щадному фарбуванні при використанні спеціальних засобів з реставраційним ефектом.

У ході процедури застосовується речовина Elumen, від якої і пішла назва процедури. Завдяки цьому барвнику структура волосся відновлюється, а коріння зміцнюється. Колір виходить насиченим і довго тримається. Процедура триває близько двох годин, результат видно відразу ж. Ефект після процедури елюмінування тримається від 1 до 2-ох місяців.

Глазурування волосся

У процесі цієї процедури кожна волосина покривається спеціальним шаром глазурі з керамідами. Волосся стає блискучим, здоровим, а природний колір більш яскравим. Процедура може бути як кольоровою, так і безбарвною.

Якщо ви хочете надати своїм пасмам певний відтінок, то можете заздалегідь сказати про це майстрові, і вам зроблять кольорове глазурування, щоб ви помітили кардинальні зміни не лише у структурі волосся, але і в їх кольорі.

Пасми стають більш еластичними, легкими. Цю процедуру зазвичай роблять моделям модних будинків перед показами, щоб поліпшити стан їхньої рослинності на голові і, за необхідності, пофарбувати без шкоди для структури волосся. Воно трохи товщає, і біля коренів створюється об’єм, якого так інколи не вистачає. Ефект від процедури зберігається приблизно місяць.

Кератермія

Суть цієї процедури полягає у випрямленні волосся за допомогою спеціального засобу. Тут також застосовується білок кератин, однак, на відміну від кератинування, кератермія випрямляє волосини за рахунок високої температури.

Після процедури ваші пасма виглядають гладкими, прямими та блискучими. Процедура допоможе тим дівчатам, які втомилися щодня випрямляти праскою неслухняне і кучеряве волосся.

Не варто проводити цю процедуру вагітним і годуючим мамам.

Процедура триває максимум дві години, а результат зберігається до 4-ох місяців.


За матеріалами: Новини сьогодні
23-01-2016
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11148

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]