Головна » 2013 » Лютий » 11 » Джанет Джексон виходить заміж втретє: її обранець - мільярдер з Катару

Джанет Джексон виходить заміж втретє: її обранець - мільярдер з Катару

Сестра покійного Майкла Джексона, 46-річна співачка Джанет Джексон, прийняла пропозицію свого бойфренда, катарського мільйонера Віссама Аль-Мани, 37 років. Церемонія одруження відбудеться на батьківщині нареченого в Катарі в 2013 році. Про це пишуть у понеділок зарубіжні ЗМІ і, зокрема, американський журнал Us Weekly, що спеціалізується на подробицях життя зірок шоу-бізнесу. У той же час, якщо ви також плануєте якнайближчим часом весілля, але справляти його будете не в Катарі, а в столиці Галичини, то ми вам радимо авто на весілля Львів орендувати за допомогою сайту rent-car.lviv.ua.

За даними видання, Вісс подарував нареченій "величезне і дуже дороге кільце", але Джанет воліла тримати цю новину в таємниці від преси з побоювань, що весілля може і не відбутися.
Джексон і Вісс зустрічалися близько двох років. Преса повідомляє, що Джанет дуже хоче народити дитину, але якщо у неї це не вийде в силу віку або ж інших причин, пара готова до усиновлення.

Нагадаємо, що Джанет Джексон двічі вже була одружена: її попередніми чоловіками були соліст групи R & B Джеймс ДеБарж, друг дитинства, за якого вона вийшла в 18 років, і танцюрист і автор пісень Рене Елізондо. Цей шлюб розпався через сім років.

Після цього Джексон протягом восьми років зустрічалася з музичним продюсером Джерменом Дьюпрі, але заміж за нього вона так і не вийшла.

За матеріалами: Новини сьогодні
11-02-2013
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 11519

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]