Головна » 2022 » Квітень » 2 » Експерт розповів, яке саме озброєння переломить хід війни - Україні терміново потрібна допомога

Експерт розповів, яке саме озброєння переломить хід війни - Україні терміново потрібна допомога

На думку військового експерта, українській армії найближчим часом доведеться вести оборонну операцію, і питання зброї зараз особливо актуальне.

Українській армії варто готуватися до серйозної оборонної операції. Крім того, ЗСУ гостро потребують високоточних систем ведення вогню.

Про це заявив азербайджанський військовий експерт Агіл Рустамзаде.

"За кількістю солдатів українська армія має чисельну перевагу, тому що в Україні була мобілізація, і ви змогли створити сили територіальної оборони, які воюють разом з армією", - зазначив експерт.

За словами Рустамзаде зараз українська армія складається з не менш ніж з 400 тис. багнетів, російська армія воює угрупованням у 200-220 тис.

"Однак на боці Росії більше військової техніки, більше артилерії та систем реактивного залпового вогню. Вона має перевагу у вогневому ураженні до 100 км. як ми бачимо, українська армія береже своїх людей і щадить свої боєприпаси", - заявив експерт.

На думку військового експерта, українській армії найближчим часом доведеться вести оборонну операцію, і питання зброї зараз особливо актуальне.

"Зброя потрібна як для наступальних, так і для оборонних операцій. Україні терміново потрібні системи, які дозволяють на видаленні від 5 км до 80-90 км знищувати противника і, бажано, щоб ці системи були високоточні. Що я маю на увазі — це українські артилерійські снаряди та боєприпаси, ракетні системи залпового вогню, і друге — це системи озброєння західного виробництва. Це і ракетні системи, і артилерійські системи, а також дрони-камікадзе. Останні в цій війні будуть вкрай ефективні, особливо їх протитанкові варіанти. З їх допомогою можна знищувати вогневі засоби противника, парирувати кількісний склад далекобійних систем противника і наносити йому зустрічний удар", - зазначив експерт.


За матеріалами: Новини сьогодні
02-04-2022
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1482

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]