Головна » 2012 » Вересень » 5 » В Ужгороді з'явиться "вуличний університет"

В Ужгороді з'явиться "вуличний університет"


Як зазначають організатори, «Вуличний університет» стане дискусійною платформою для обговорення актуальних суспільно-політичних проблем.
Слухачем лекцій може стати кожен, незалежно від віку, соціального стану чи інших стереотипів. Університет буде проводити безкоштовні лекції, майстер-класи, тренінги, семінари, літературні читання, кіноперегляди тощо.

Головна особливість ВУ – навчальні студії проходять на відкритому просторі. Узимку ситуація залежно від погоди може змінитися, і студенти «переберуться» у тепліше приміщення.

Як повідомила Мукачево.net один з організаторів проекту Юлія Дуб, перший навчальний день заплановано на цю суботу. Місце проведення – парк Підзамковий.

Готуватися охочим слід до трьох лекцій від відомих закарпатців, які стосуватимуться тем подорожей автостопом, фотографії, та освіти.

Приходити можуть усі охочі, реєстрація не є обов'язковою.

Як зазначають організатори, головна мета проекту — показати жителям Ужгорода, що існує цікаве та ефективне альтернативне навчання; підштовхнути до саморозвитку та самоосвіти; показати можливості цікаво та корисно організовувати дозвілля та розвиватися творчо; надавати інформаційну підтримку; стимулювати до активної життєвої позиції.

За матеріалами: Новини сьогодні
05-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11977

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]