Головна » 2023 » Серпень » 4 » ГУР - режим путіна - це "Жигулі" без дзеркал, але з "ядеркою" у багажнику

ГУР - режим путіна - це "Жигулі" без дзеркал, але з "ядеркою" у багажнику

Бунт пригожина перетворив президента рф на слабкого дідуся-параноїка – переляканого, але й мстивого, заявив Вадим Скібіцький.

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький порівняв путінську систему влади з "Жигулями" без дзеркал, але з ядерною боєголовкою у багажнику.

Про це сказав Скібіцький в ексклюзивному інтерв’ю північномакедонському виданню Civilmedia.mk, говорячи про наслідки 36-годинного бунту групи найманців пригожина 24 червня, який показав тріщини в путінській "машині".

"Так, путінська техніка має тріщини, корозію. Це кремлівські "Жигулі", у яких немає дзеркал і в багажнику є ядерна боєголовка. Повстання пригожина показало не тільки тріщини, але й неспроможність російського диктатора втримати кермо", - зазначив Скібіцький.

Він нагадав, що за 36 годин бойовики збили 8 одиниць російської військової авіації, загинули кілька десятків військовослужбовців, у тому числі пілоти. Одночасно вагнерівці ледь не захопили ядерний об’єкт "Вороніж-45".

"Як то кажуть, відчуйте різницю: чекістський ватажок, який будував імідж на браваді "топити терористів в унітазі", перетворився на слабкого дідуся-параноїка – переляканого, але й мстивого, про що свідчать чистки у російській окупаційній армії, що розпочалися після повстання "вагнера" з метою виявлення та покарання тих, хто підтримував пригожина", - сказав Скібіцький.

Він зауважив, що повстання підтримали не лише окремі представники військової еліти росії, а й пересічні російські жителі, про що свідчить перехоплене військовою розвідкою України повідомлення МВС рф.

"У секретному документі даються закриті рейтинги симпатій до путіна і пригожина, а для російського диктатора вони невтішні", - продовжив Скібіцький.

Щодо погрози російської федерації застосувати ядерну зброю, за словами представника ГУР, це розцінюється як прояв шантажу та залякування.

"Вважаю, що ймовірність того, що путін скористається "червоною кнопкою", є низькою, в тому числі через позицію офіційного Пекіна, який публічно висловився проти застосування ядерної зброї. І навіть якщо такий сценарій гіпотетично допустити, це не дозволить агресору виграти війну, але це буде останній день існування росії", - сказав Скібіцький.

Він також сказав, що терористичне угруповання "вагнер" на полі бою в Україні завдало більше проблем, ніж регулярна російська армія. Найманці пригожина справді були більш підготовлені та боєздатні.

Як повідомляли ЗМІ, що процесом війни проти України в росії керує вже не кремлівський диктатор володимир путін.

Ізраїльський журналіст Цві Зільбер припустив, що відправними точками для остаточного краху режиму путіна стане втрата Кримського мосту, а тим паче окупованого Криму.


За матеріалами: Новини сьогодні
04-08-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1415

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]