Головна » 2016 » Жовтень » 9 » Місії ОБСЄ вкотре повідомили, де бойовики тримають танки й "Гради" на Донбасі - "підніміть їм повіки"

Місії ОБСЄ вкотре повідомили, де бойовики тримають танки й "Гради" на Донбасі - "підніміть їм повіки"

Українська сторона передала представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ інформацію про наявність поблизу Горлівки, Донецька, Єнакієвого, Перевальська та Докучаєвська забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Про це сьогодні, 9 жовтня, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, САУ, 122-мм реактивних систем залпового вогню "Град" у районах н.п.Горлівка, Донецьк, Єнакієве, Перевальськ та Докучаєвськ", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, Тристороння контактна група домовилася про реалізацію рамкового рішення про відведення військ на Донбасі. 7 жовтня відведення відбувалося у Петровському, а 9 жовтня мало би відбутися у Станиці Луганській.

6 і 8 жовтня Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ заявляла про відсутність гарантій безпеки з боку Збройних сил України і контрольованих Росією бойовиків в районі Первомайська-Золотого.

Раніше експерти повідомляли, що російські війська на Донбасі не припиняють підготовку до великої війни.

Вчора повідомлялося, що на маріупольському напрямку противник здійснив 20 обстрілів, серед яких 7 із мінометів 120 мм та 82 мм калібрів в напрямку Широкиного, Водяного, Красногорівки.


За матеріалами: Новини сьогодні
09-10-2016
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1797

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]