Головна » 2019 » Травень » 14 » Сюрприз для Зеленського: СБУ рекрутує ультраправих для провокацій у Білорусі

Сюрприз для Зеленського: СБУ рекрутує ультраправих для провокацій у Білорусі



Раніше з'явилася інформація про те, що СБУ проводить вербовку радикалів для якоїсь акції. Тоді джерело із спецслужб не відкрило її справжньої мети, але уточнило, що цей захід планується досить серйозно, співбесіди проводяться в Миколаєві під керівництвом місцевого управління служби.

Зараз від цього самого джерела надійшла нова інформація. Всупереч очікуванням багатьох українців СБУ планує використати Правий сектор, Азов та С14 зовсім не в Росії, а в Білорусі.

"В данный момент служба готовит 3 боевые группы по 10 человек для заброски в Беларусь. Задачей националистов является проведение акций против правительства республики, вербовка сторонников из числа оппозиции, доставка и распространение агитационных материалов, пропаганда и организация массовых протестов, и любая другая деструктивная деятельность, направленная на дискредитацию власти и ее курса. Цель - дестабилизация ситуации в стране", - пише анонімний співробітник СБУ. Складно сказати, наскільки це корелює з міжнародною підтримкою України, яку декларує Порошенко, утім тепер вже колишній президент таким чином може поставити перед Зеленським важковирішуване та досить провокаційне завдання.

Навряд чи взагалі Зеленський знає про операції, які СБУ проводить за кордоном, та ще й проти законної влади сусідньої країни, з якою Україна підтримує, хоч інколи й напружені, але мирні стосунки. Більш того, як на подібне втручання у внутрішні справи незалежної держави відреагує Європа, з якою Зеленський планує продовжувати інтеграційні процеси? Це може закінчитися тим, що після відставки Порошенка ставлення до України в усьому світі почне стрімко псуватися, причому не через дії нової влади, а через провокаційну політику старої.

Як розвиватимуться події, покаже час, але вже зараз очевидно, що найлогічнішим кроком нового президента стане радикальна зміна керівних кадрів у силових структурах. Ймовірно тільки слідчі дії проти вищих посадових осіб, пов'язаних з Порошенком, проллють світло на цю історію, а можливо й не тільки на неї.


За матеріалами: Новини сьогодні
14-05-2019
nowyny.com/
Додав: mikholeshko
Коментарі: 0
Переглядів: 1549

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]