Головна » 2020 » Липень » 6 » Скільки коштує застрахувати автомобіль в Україні

Скільки коштує застрахувати автомобіль в Україні

Скільки коштує зробити автомобільне страхування в Україні

Автомобільне страхування - це послуга, яка користується попитом у всіх автовласників України. Кожен свідомий водій зобов'язаний застрахувати своє авто на випадок аварії, адже ситуації в житті бувають різні, і потрібно передбачити будь-які проблеми і фінансові витрати для їх вирішення. Наша компанія пропонує послуги оформлення автоцивілки для вашого автомобіля. У нас ви зможете зробити автомобільне страхування оперативно і за прийнятними цінами. Оформлення всіх документів для оформлення страховки ми беремо на себе.

Розрахувати ціну автоцивілки можно на сайті https://avtocivilka.net.ua/uk/.

Що потрібно для оформлення автоцивілки

Вартисть полісу цивільної відповідальності обумовлена ​​тим, що страховка завжди покриває витрати, якщо раптом автомобіль потрапить в аварію. Вартість страховки залежить від ступеня покриття витрат. Щоб оформити автостраховку, потрібно зробити наступне:

  1. Підготувати всі документи: водійські права, техпаспорт, посвідчення особи.
  2. Звернутися з документами в найближчий офіс страхового агентства.
  3. Подати документи та сплатити послуги страховика.
  4. Дочекатися, коли страховка буде готова, і забрати її в офісі.

страхування, автомобіль

Багато хто цікавиться, скільки коштуе застрахувати автомобіль. Тут все залежить від тарифів і терміну дії автоцивілки, це вибирає автовласник в офісі. Якщо ви не хочете куди-небудь їхати, ви можете оформити автоцивілку онлайн, надавши скани документів і заповнивши анкету. Тут же, на сайті, можна розрахуваті вартiсть автоцівiлкі, скориставшись онлайн-калькулятором. Більш детально ознайомитися з вартістю кожного тарифу ви можете у відповідному розділі на сайті.

Оформити автоцивілку онлайн

Якщо вас цікавить оформлення автомобільної страховки, ви можете приїхати в офіс або скористатися сайтом. Якщо вам потрібна допомога з вибором поліса, ви можете звернутися до агента, і вас детально проконсультують з приводу кожного тарифу. Для окремих категорій автовласників, таких як пенсіонери, доступні знижки на автострахування.

страхування, автомобіль

Оформлення автоцивілки з нами - це швидко, надійно і з мінімумом витрат, так як оформлення всіх паперів ми повністю беремо на себе. Ніяких черг і стомлюючого заповнення анкет - вся процедура виконується протягом декількох хвилин, а далі ви просто чекаєте готовий поліс і отримуєте його в офісі у середнем через мiсяць. Ми чекаємо ваших заявок і готові підібрати для вас найоптимальніший варіант автострахування!


За матеріалами: Новини сьогодні
06-07-2020
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1440

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]