Головна » 2019 » Травень » 5 » «Угочанська лоза» кличе туристів - подорож винним шляхом і дегустації

«Угочанська лоза» кличе туристів - подорож винним шляхом і дегустації

Подорож винним шляхом і дегустації: «Угочанська лоза» кличе туристів

На Виноградівщині, що на Закарпатті, 11-12 травня відбудеться винний фестиваль «Угочанська лоза».

Про це повідомляє портал «Закарпаття онлайн».

«Традиційне свято вина у місті Виноградів відбуватиметься вчотирнадцяте. За роки існування фестиваль виноградарів-виноробів «Угочанська лоза» отримав не тільки статус міжнародного, але і визнання одного із кращих та наймасштабніших  фестивалів Закарпаття», - йдеться в повідомленні.

11 травня організатори пропонують туристам проїхати «Винним шляхом Боржавською вузькоколійкою» за маршрутом Виноградів – Шаланки. Унікальна туристична атракція – подорож єдиною діючою на Закарпатті вузькоколійкою – щороку користується неабиякою популярністю. Мальовничі краєвиди Виноградівщини, атмосферна та весела півторагодинна подорож потягом,  цікаві атракції на зупинках та дегустація вин в дегустаційному залі винного підвалу Ференца ІІ Ракоці в селі Шаланки – ось що чекає на туристів у межах туру. Потяг відправлятиметься із залізничної станції міста Виноградів об 11 годині.

Основне фестивальне дійство відбудеться 12 травня. О 14 годині центральними вулицями міста пройде театралізована хода, в якій яскраво представлено багатонаціональність та мультикультурність прикордонного району.

Після цього в парку Перені відбудеться основна частина фестивалю. Саме там гості свята зможуть ознайомитися із культурою, традиціями, звичаями та гастрономією виноградного краю відвідавши колоритні сільські двори,  а також  скуштувати близько 150 видів домашніх вин високої якості та отримати естетичну насолоду від концертної програми. Хедлайнером концерту цьогорічної «Угочанської лози» стане гурт «Чаламада».

 


За матеріалами: Новини сьогодні
05-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1633

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]