Головна » 2019 » Травень » 13 » Ужгородці, що вербувала жінок у сексуальне рабство прокуратура повідомила про підозру

Ужгородці, що вербувала жінок у сексуальне рабство прокуратура повідомила про підозру

Прокуратура повідомила про підозру ужгородці, що вербувала жінок у сексуальне рабство

Про це інформують у прес-службі відомства.

Ужгородською місцевою прокуратурою повідомлено 29-річній ужгородці про підозру у вербуванні, переміщенні та передачі двох місцевих мешканок, вчинених з метою експлуатації, із використанням уразливого стану особи (ч. 2 ст. 149 КК України).

Встановлено, що упродовж квітня-травня 2019 року ужгородка, з корисливих мотивів, завербувала двох жінок, з метою їх подальшого переправлення до країн Європи для сексуальної експлуатації.

Викрили її правоохоронці на митному переході КПП "Малі Селменці", безпосередньо при спробі переправлення потерпілих через державний кордон. Ужгородку затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину.

Досудове розслідування здійснює СВ Ужгородського районного відділення поліції. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні.

Як раніше повідомлялося, 12 травня, за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури працівники Відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП в Закарпатській області, спільно з спецпідрозділом «КОРД» та прикордонниками на переході КПП «Малі Селменці» затримали громадян України та двох громадян Словаччини. Українці за допомогою іноземців намагалися переправити в країни Євросоюзу для сексуальної експлуатації двох громадянок, мешканок Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
13-05-2019
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1630

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]