Головна » 2023 » Травень » 24 » В Бучі сучасний спорткомплекс з басейнами і спа побудують ізраїльські інвестори

В Бучі сучасний спорткомплекс з басейнами і спа побудують ізраїльські інвестори

Ізраїльські інвестори побудують в Бучі сучасний спортивний комплекс. У закладі планують облаштувати басейни, спа, тренажерні зали, місця відпочинку, розваги для дітей тощо. Про це йдеться у The Jerysalem Post.

“Багато жителів України поступово повертаються додому й активно шукають видимість нормального життя. Демонструючи міжнародну підтримку та співробітництво, група ізраїльських інвесторів із сектору нерухомості очолила будівництво сучасного спортивно-розважального комплексу в українському місті Буча”, – йдеться у повідомленні.

Вартість проєкту – близько 1,2 мільйона доларів. Ініціатива спрямована на пожвавлення регіону і забезпечення таких необхідних місць відпочинку для місцевого населення.  Інвестори зазначають, що вже цього літа комплекс площею 2700 квадратних метрів відкриє свої двері.

Ізраїльський дипломований бухгалтер, який спеціалізується на розвитку бізнесу та фінансовому управлінні ізраїльських компаній, що працюють в Україні, CPA Алекс Сотовський наголосив на важливості міжнародної допомоги в поточних зусиллях із відновлення України. Мовляв, після деокупації міста люди все частіше повертаються у свої домівки та мріють про нормальне життя.

“Як і багато інших міст України, Буча перебуває в процесі реконструкції та отримує приплив міжнародних бюджетів. Однак фінансування недостатньо. Багато міст не в змозі самостійно впоратися з відшкодуванням збитків і потребують допомоги підприємницьких компаній та іноземних виконавчих компаній у найрізноманітніших сферах. Особливо у сфері нерухомості, здоров’я, відпочинку та інфраструктура”, – зазначив Сотовський.

Майбутній заміський клуб у Бучі, відкриття якого заплановано на серпень цього року, розташований у новому сучасному торговому центрі, побудованому два роки тому. Там планують облаштувати плавальний басейн, басейни з підігрівом для дітей, спеціальний басейн для немовлят, спа-зону з роздягальнями, джакузі, сауну, спеціалізовані зали для різних спортивних дисциплін, тренажерну залу, зону для функціональних тренувальних зон, спеціально відведені місця для індивідуальних та групових тренувань, комплекс бойових мистецтв, центр захопливих занять для дітей, який включає літні табори, а також різноманітні спортивні секції та ігрові кімнати.

“Багато досліджень показують, що саме заняття спортом позитивно впливають на психіку і дуже добре допомагають у зниженні стресу, боротьбі з тривогою та поліпшення настрою. В Україні люди жадають цього. Вони шукають знайомі точки розсудливості та нормальності”, – наголосив ізраїльський бухгалтер.

Нагадаємо, Велика Британія та Польща побудують в Україні тимчасові села для переселенців. Ці поселення з’являться на Львівщині та Полтавщині.


За матеріалами: Новини сьогодні
24-05-2023
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1475

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]