Головна » 2014 » Травень » 1 » В’ятрович: Україна не є небезпечною для Путіна, а от Майдан у РФ може знищити його

В’ятрович: Україна не є небезпечною для Путіна, а от Майдан у РФ може знищити його

Шкода від російської агресії та організованого Кремлем заколоту на Сході не обмежується небезпекою вторгнення та анексії. Ситуація очікування війни штучно гальмує низку надзвичайно важливих для країни реформ, які можна представити як невчасні. Руйнується надзвичайно цінна політична культура відносин між політиками та громадянами, створена на Майдані.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише відомий історик, директор Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович.

З його слів, критикувати владу не можна, бо це діє на користь ворога.

«Треба виконувати вказівки, а не обговорювати. Так, ці тези доречні в критичній ситуації, але не слід забувати, що таким чином ми знову відбудовуємо стіну між владою і громадою, яку так важко руйнували кілька місяців тому.

І найголовніше – надзвичайно цінна енергія народу, яку спродукував Майдан, гаситься, бо не отримує можливості для реалізації, – вважає Володимир В’ятрович. – То ж, може, Путіну йдеться про знищення не стільки України, як Майдану. Адже Україна поки не є небезпечною для нього, а от Майдан в Росії може знищити його».
 


За матеріалами: Новини сьогодні
01-05-2014
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11076

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]