Головна » 2015 » Липень » 26 » ЗМІ - в окупованому Севастополі на параді до Дня ВМФ РФ під час запуску розвалилася ракета. ВІДЕО

ЗМІ - в окупованому Севастополі на параді до Дня ВМФ РФ під час запуску розвалилася ракета. ВІДЕО

У Севастополі, в неділю, 26 липня, під час святкування Дня військово-морського флоту Росії в Севастопольській бухті знову стався невдалий пуск ракети.

Відео події розмістив на Youtube один з глядачів параду.

Після пуску з корабля протикорабельна ракета, полетівши невелику відстань, розвалилася. Її уламки розлетілися в різні боки і впали у воду, по щастю не долетівши до берега.

"Подія мала місце, коли під час показових стрільб була запущена ракета, розлетілися на двоє під час польоту. Одна з частин ракети приземлилася недалеко від корабля, друга пішла небо де розпалася... Жертв серед мирного населення, на щастя, немає" - пише блогер zloy_odessit.

Це вже не перший випадок невдалих показових стрільб на параді Чорноморського флоту Росії в Севастополі.

У липні 1998 року під час показових стрільб з нагоди Дня ВМФ випущений з малого ракетного корабля "Зірниця" снаряд впав на берег і поранив і поранив старшину міліції Дмитра Доценка. У листопаді 1998 року Доценко, який отримав інвалідність II групи, подав у Ленінський суд Севастополя позов до Чорноморського флоту Росії з вимогою компенсації у 350 тис. грн, що за чинним на той момент курсом відповідало 100 тис. доларів. Проте в результаті суд вирішив стягнути з військової частини #72165 Чорноморського флоту РФ 15 тис. Гривень (близько 5 тис. доларів).

Після цієї події Україна заборонила військовим Чорноморського флоту РФ проводити стрільби на військово-морських парадах.

Однак НП на російському флоті тривали, в березні 2007 року великий десантний корабель ЧФ РФ "Цезарь Кунников" в Севастополі, перебуваючи біля причалу "Мінна стінка", під час тренувань здійснив несанкціонований постріл 57-міліметровим артилерійським снарядом.


За матеріалами: Новини сьогодні
26-07-2015
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11010

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]