Головна » 2012 » Вересень » 22 » 25 вересня стане відомо хто переможе у фіналі Чемпіонату Закарпатської ліги КВН

25 вересня стане відомо хто переможе у фіналі Чемпіонату Закарпатської ліги КВН

До головного Фіналу сезону, який пройде 25 вересня в залі драмтеатру, залишилося всього декілька днів, і зовсім скоро ми дізнаємося ім'я 15-го Чемпіона Закарпатської ліги КВН. За головний титул ліги будуть боротися чотири сильних колективу гумористів, і навіть дуже досвідчені фахівці будують свої прогнози дуже обережно. Кому ж дістанеться звання Чемпіона?

«Отдыхаем вместе». Команда Хмельницького університету управління та права зараз перебуває на піку. Хлопці успішно виступають відразу в декількох лігах і зовсім недавно стали переможцями Студентської ліги КВН України. У сезоні Закарпатської ліги хмельничани виграли всі ігри і впевнено вийшли у фінал. До цих пір титул Чемпіона Закарпатської ліги КВН завжди діставався команді з Ужгорода. Чи зможе Хмельницький зламати цю традицію?

«Вхід у змінному взутті». Команда ужгородської гімназії - сама "довгограюча" в лізі, виступає з 2000-го року (!). Гімназисти вже грали у фіналі в 2004-му році, були володарями Кубка в 2007-му. У цьому сезоні команда виступала нерівно, а у Фінал вийшла, перемігши в Літньому Кубку. Безумовно, боротися на рівних з іменитими командами школярам не під силу, але в грі 5 конкурсів, а у "ВУЗВ" є свої козирі. Чи зможуть діти показати «недитячий» КВН?

«БезУмная Молодежь». Команда з Мукачева в минулому сезоні виграла Кубок, а в цьому поки не програла жодної гри. Божевільна енергетика, відмінні акторські й вокальні дані і неповторна мукачівська харизма - всі шанси на перемогу присутні. Треба тільки трохи завзятості і везіння, адже суперники попалися дуже серйозні. Чи посміхнеться Фортуна команді з Мукачева?

«Корова юмора». Так, це той же «Тяп-ляп», тільки в профіль. Практично цим же складом команда кілька днів тому перемогла в Чемпіонаті України, а рік тому виграла Суперкубок України. Чи зможе сама титулована команда з четвірки довести молодим, але більш амбітним суперникам свою перевагу?


За матеріалами: Новини сьогодні
22-09-2012
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11845

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]