Головна » 2013 » Травень » 31 » 268 закарпатських школярів відправили до Криму на відпочинок

268 закарпатських школярів відправили до Криму на відпочинок

У четвер, 30 травня, закарпатські школярі виїхали на оздоровлення та відпочинок до дитячого закладу «Зоряний берег», що розташований на кримському узбережжі Чорного моря.

Серед 268 дітей, які цього дня, вирушили до Криму, - 54 дитини із багатодітної сім’ї, 91 дитина-сирота та діти позбавлені батьківського піклування, 80 талановитих та обдарованих дітей, у тому числі 60 вихованців обласної дитячо-юнацької спортивної школи. Школярі оздоровлюватимуться на березі Чорного моря 21 день, – повідомляє прес-центр Закарпатської ОДА.  

Супроводжують дітей тренери-викладачі обласної дитячо-юнацької спортивної школи та педагоги та медпрацівники закладу «Зоряний берег».

Путівки на оздоровлення дітей закуплено департаментом освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації, фінансування здійснюється з обласного бюджету.

«Наших дітей не здивуєш горами, звісно, малечі хочеться більше на море. Тож частина закарпатських школярів -  це і діти-сироти, і обдаровані школярі, цьогоріч їдуть до Криму. Там вони зможуть не тільки відпочити, оздоровитися, а й матимуть якнайкращі можливості для розвитку творчих здібностей. Це передбачають соціальні ініціативи Президента України «Діти – майбутнє України», - розповів начальник управління молоді та спорту обласної адміністрації Віталій Ерфан.

За час перебування у Криму закарпатські школярі, зокрема, відвідають «Місто у піднебессі Мангуп-Кале», пам’ятки історії Севастополя, візьмуть участь у Малих олімпійських іграх, квестах, фестивалі «Зоряний берег дитинства».



За матеріалами: Новини сьогодні
31-05-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 11406

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]