Головна » 2021 » Серпень » 8 » 426 пожеж зафіксували за добу у Греції

426 пожеж зафіксували за добу у Греції

греція пожежа

У Греції, яка кілька днів бореться з масштабними пожежами, за добу зафіксовано 426 лісових пожеж. За інформацією служби пожежної охорони Греції, у Північній Евії триває лісова пожежа, що спалахнула 3 серпня. Про це повідомляє посольство України в Греції.

"Наразі працюють 246 пожежників, берегова охорона, грецька армія з підрозділами піхоти, добровольці та місцева влада з цистернами з водою та будівельною технікою", – йдеться у повідомленні.

Допомогу надають також 100 пожежників з України, які прибули вчора увечері до Греції.

Тривають лісові пожежі, що спалахнули 4 серпня, в районах Стародавньої Олімпії та Ламбеті, Ілія, а також у Мелпеї, Мессінія. У лісовій пожежі, що спалахнула 5 серпня, в районі Василіка Парніта, працюють 720 пожежників, а також 40 пожежників з Кіпру, 80 пожежників з Франції та 16 з Ізраїлю. Крім того, лісова пожежа, що спалахнула у Східному Мані, Лаконія, триває. Працюють 88 пожежників. Допомагають добровольці та водоносці.

У неділю 8 серпня прогнозується високий ризик пожежі для регіону Центральної Греції (о.Евія, Фіотида, Беотія), регіону Аттика, регіону Крит (Іракліон, Лассіті), Північно-Егейського регіону (острови Лесбос, Хіос, Самос, Ікарія), Південно-Егейського регіону (острови Родос, Карпатос, Кос, Калімнос).

Нагадаємо, у Греції через спеку бушують лісові пожежі. Зокрема на північ від Афін пожежа вийшла з-під контролю, евакуювали тисячі жителів.


За матеріалами: Новини сьогодні
08-08-2021
nowyny.com/
Додав: admin
Коментарі: 0
Переглядів: 1436

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]