Головна » 2013 » Лютий » 11 » 4 міфи про проблеми з травленням

4 міфи про проблеми з травленням

проблеми з травленням

4 міфи про проблеми з травленням

Якщо у вас проблеми з травленням, це означає, що у вас проблеми зі шлунком

Система шлунково-кишкового тракту (ШКТ) дуже складна. Вона складається з травного тракту (порожнини рота, глотки, стравоходу, шлунка, кишечника і ануса) і травних залоз (слинних залоз, залоз шлунка, печінки, підшлункової залози та малого кишечника).

Проблеми травлення можуть бути викликані різними захворюваннями будь-якого з цих органів. Таким чином, проблеми шлунково-кишкового тракту не можуть бути віднесені виключно до негараздів зі шлунком.

Всі розлади ШКТ мають чітку причину

Дуже часто симптоми харчового розладу (нудота, болі у шлунку, печія, відрижка) не мають певної причини. Шлунково-кишкові розлади часто провокуються поганим харчуванням, шкідливими звичками, стресами і т.д.

Порушення травлення можна лікувати тільки традиційними таблетками

Незначні харчові розлади можна лікувати і рослинними препаратами. Говорячи про натуральні ліки варто згадати куркуму, розмарин, м'яту, кмин і коріандр.

Ліків достатньо для вирішення всіх проблем з ШКТ

Перш за все, лікарі рекомендують поміняти звички в їжі: завжди їсти в один і той же час, відмовитися від нездорової їжі, алкоголю, кинути палити, жувати їжу ретельно і почати приділяти увагу фізичним вправам.


За матеріалами: Новини сьогодні
11-02-2013
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 14089

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]