Головна » 2020 » Лютий » 6 » 6 нетверезих водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків було виявлено у Закарпатській області за добу

6 нетверезих водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків було виявлено у Закарпатській області за добу

У Закарпатській області за добу було виявлено 6 нетверезих водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Хустському, Виноградівському районах. Ще трьох нетверезих водіїв виявили працівники патрульної поліції області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Пийтерфолво Виноградівського району учора ввечері, близько 23-ї години, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель сусіднього села Фертешолмаш у неадекватному стані. Поліцейські запідозрили, що молодий чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Водій зізнався, що вживав наркотики, але відмовився від проходження медосвідування. У присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Монастирець Хустського району учора ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від проходження медосвідування. На нього склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування.

У місті Хуст сьогодні вдосвіта працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Оpеl Cоmbо», водій якого, житель села Велятино Хустського району, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


За матеріалами: Новини сьогодні
06-02-2020
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1373

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]