Головна » 2017 » Лютий » 25 » 92 обстріли, 12 військових ЗСУ поранені - доба в АТО

92 обстріли, 12 військових ЗСУ поранені - доба в АТО

  За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 92 рази відкривали вогонь по позиціях українських сил. В результаті 12 військових ЗСУ були поранені, ще четверо - травмовані.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку з 122 мм артилерії бойовики обстрілювали Павлопіль і Гнутове. З 120 мм мінометів вони били по Красногорівці, Гнутовому і Широкиному. З 82 мм мінометів - по Водяному. З гранатометів і стрілецької зброї терористи вели вогонь по Новотроїцькому, Павлопілю, Водяному, Гнутовому і Широкиному. По Широкиному і Павлопілю також били БМП.

На Донецькому напрямку з 122 мм артилерії сепаратисти обстрілювали Верхньоторецьке. З мінометів різних калібрів вони били по Троїцькому, Піскам, Луганському, Дачах, Зайцевому, Кам'янці, Новоселівці, Верхньоторецьку, Авдіївці. Також, протягом усього дня з гранатометів бойовики стріляли по Авдіївці, Дачах, Майорську, Зайцевому, Піскам, Луганському. З танків терористи вели вогонь по Піскам і Кам'янці, з БМП - по Луганському.

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї сепаратисти били по Новоолександрівці, Троїцькому та Новозванівці. Також, по Новозванівці бойовики вели вогонь з БМП.


За матеріалами: Новини сьогодні
25-02-2017
nowyny.com/
Додав: adminA
Коментарі: 0
Переглядів: 1958

Коментарі

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]